Magnét Ngaran Badge

Magnét Ngaran Badge

  • Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

    Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

    Ngaran produk: Magnét Ngaran Badge

    Bahan: Magnét Neodymium + Plat Baja + Plastik

    Dimensi: Standar atanapi ngaropéa

    Warna: Standar atanapi ngaropéa

    Wangun: Rectangular, buleud atanapi ngaropéa

     

    Badge Ngaran Magnetik milik tipe badge anyar.Lencana Ngaran Magnét ngagunakeun prinsip magnét pikeun ngahindarkeun baju ngarusak sareng merangsang kulit nalika nganggo produk lencana biasa.Éta dibenerkeun dina dua sisi baju ku prinsip daya tarik sabalikna atanapi blok magnét, anu teguh sareng aman.Ngaliwatan ngagantian gancang tina labél, umur jasa produk ieu greatly ngalegaan.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét