Rojongan rékayasa

Téknik Aplikasi

Tim rékayasa kami tiasa nyayogikeun pangrojong pikeun proyék anjeun, tina konsép desain magnet permanén ka desain prototipe, sareng tungtungna nempatkeun kana produksi.
Pikeun ngagancangkeun pamekaran produk, kami nyayogikeun jasa ieu:

-Kaahlian desain magnet permanén
- Pilihan bahan
- Pangwangunan Majelis
- Analisis lega sistem

Proyék dikontrak

Kami nyayogikeun rupa-rupa jasa rékayasa kontrak salaku penyuluhan sumber rékayasa internal konsumén urang.Tim insinyur kami tiasa nyayogikeun dukungan rékayasa khusus pikeun nyumponan paménta naon waé.
Pikeun nyayogikeun palanggan sareng solusi anu canggih, kami nyayogikeun jasa ieu:

-Analisis unsur terhingga
- Desain prototipe
- Nguji sareng verifikasi

Panalungtikan sarta pamekaran

Urang aktip ilubiung dina panalungtikan sarta pamekaran patali jeung desain magnet permanén jeung solusi.
Pikeun panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi, kami nyayogikeun jasa ieu:

- Panalungtikan kontrak
-Komponén ngaropéa
- Pangwangunan bahan
- Pangwangunan aplikasi

pic

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét