Kualitas & Kasalametan

Ngaliwatan usaha jangka panjang urang, parusahaan geus kahontal kapuasan customer alus tur ngembangkeun sustainable.Pikeun ngahontal tujuan ieu, kami taat kana kaputusan strategis pikeun ngenalkeun, ngajaga sareng terus ningkatkeun sistem manajemen kualitas.

Pamastian kualitas

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana manajemen kualitas.Kami yakin yén kualitas mangrupikeun kahirupan sareng pedoman perusahaan, sareng kami taat kana sistem manajemen kualitas anu ketat, henteu ngan ukur dokumén dina folder, tapi ogé ngagunakeun sistem kami pikeun mastikeun yén kualitas produk nyumponan sarat sareng ekspektasi para nasabah bari nyadiakeun produk jeung jasa konsumén '.

Kami mastikeun nuturkeun standar di handap ieu:ISO 9001;ISO14001;IATF16949;ISO45001;Ngahontal & RoHs patuh;Traceability sadaya magnet urang.

Kasalametan, Kaséhatan & Protection Lingkungan

"Kaamanan mangrupikeun hiji-hijina premis produksi!"
Urang boga tanggung jawab husus pikeun pagawé urang.Urang kedah mastikeun kasalametan aranjeunna nalika damel di Honsen Magnetics, ku kituna urang ngagantelkeun pentingna kana standar global dina kaamanan padamelan sareng perlindungan lingkungan.Hasilna teu kungsi aya acara utama dina produksi di Magnét Honsen.
Kami khususna komitmen kana kelestarian produksi.Ku alatan éta, urang ngaleutikan dampak lingkungan sarta ngaleutikan pamakéan sumberdaya ngabahayakeun pikeun lingkungan.

14001
16949
45001
Kawijakan Usaha
Kawijakan Usaha
Kawijakan Usaha
MSDS
MSDS
MSDS

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét