Lift traction Mesin Magnét

Lift traction Mesin Magnét

Magnet Neodymium Beusi Boron, salaku hasil panganyarna tina ngembangkeun bahan magnét permanén bumi langka, disebut "raja magnét" kusabab sipat magnét na alus teuing.Magnét NdFeB nyaéta alloy neodymium sareng oksida beusi.Ogé katelah Neo Magnet.NdFeB gaduh produk énergi magnét anu luhur pisan sareng coercivity.Dina waktu nu sarua, kaunggulan dénsitas énergi tinggi ngajadikeun NdFeB magnét permanén loba dipaké dina industri modern jeung téhnologi éléktronik, nu ngamungkinkeun pikeun miniaturize, instrumen lightweight jeung ipis, motor electroacoustic, magnetization separation magnét jeung alat lianna.


Rincian produk

Tag produk

Lift traction Mesin Magnét

Kalayan kamajuan masarakat, gedong-gedong luhur parantos janten aliran utama pangwangunan kota di dunya, sareng lift ogé parantos janten alat transportasi anu dipikabutuh pikeun kahirupan sapopoe.Dina elevators, mesin traction mangrupikeun jantung lift, sareng operasina aya hubunganana sareng kasalametan kahirupan masarakat.Kinerja Nd-Fe-B salaku komponén inti mangaruhan pisan kana stabilitas sareng kasalametan operasi lift.

Cina mangrupikeun produsén lift panggedéna, konsumen sareng eksportir.Asosiasi Lift Cina ngitung yén konsumsi énérgi lift ngahontal 5% tina konsumsi énérgi sakabéh wangunan, nu hartina elevators mangrupakeun salah sahiji parabot consuming énérgi panggedena di wangunan luhur.

mesin traction sinkron magnet permanen geus nempatan mainstream pasar.Ayeuna, éta pilihan mutlak tina lift drive motor.Ku alatan éta, paménta pikeun lift mesin traction magnet geus kacida gedéna.

Lift
ct

Lift mesin traction utamana diwangun ku sistem traction, sistem guiding, sistem gerbang, mobil, sistem kasaimbangan beurat, sistem drive listrik, sistem kontrol kakuatan sarta sistem panyalindungan kaamanan.Mesin traction ngahasilkeun sareng ngirimkeun kakuatan pikeun ngajalankeun lift pikeun beroperasi sacara normal.

Mesin traction diwangun ku motor, marake, gandeng, gearbox réduksi, kabayang traction, pigura jeung roda pituduh.Mesin traction tiasa dibagi kana mesin traction DC sareng mesin traction AC dumasar kana jinis motor, sedengkeun mesin traction AC tiasa dibagi kana mesin traction AC, mesin traction AC sareng mesin traction magnet permanén.Mesin traction gearless magnet permanén loba dipaké dina industri lift kusabab volume leutik na, operasi stabil dina speed low, euweuh pangropéa, konsumsi énergi low jeung noise low.

Ngeunaan lift traction mesin magnet - arc pasagi magnet neodymium

Kinerja tinggi magnet neodymium bumi jarang nyaéta salah sahiji komponén inti mesin traction lift.Salaku sumber éksitasi tina mesin traction, leungitna fluks magnét teu bisa balik ti magnét bakal mawa potensi hazards kaamanan pikeun sakabéh sistem lift.

Magnet mesin traction lift umumna ngagunakeun n35sh, n38sh, n40sh na n33uh-kinerja tinggi boron beusi neodymium.Dina periode sajarah husus, tumuwuhna ngabeledug tina mesin traction lift geus diwanohkeun ngembangkeun coercivity tinggi sintered neodymium magnét boron beusi ka extent tangtu.

Honsen Magnetics mastikeun ngadalikeun kualitas dumasar kana nilai parusahaan "kualitas kahiji jeung kaamanan munggaran"! Tujuan kami nyaéta sangkan unggal produk bisa dilacak jeung nempatkeun hiji yayasan padet pikeun kanyamanan sarta kaamanan perjalanan masarakat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét