Perusahaan kami

pausahaan

Honsen Magnétik

Honsen magnetics mangrupakeun produsén profésional sarta supplier of komprehensifMagnét permanénjeungProduk Aplikasi Magnét, Spésialisasi dina produksi sareng penjualan NdFeB Magnét sarengMajelis magnét.Pausahaan ieu lokasina di Ningbo, basis produksi bahan magnét profésional di Cina.Kami gaduh tim R&D anu ngalaman, résponén anu teu aya tandingan, tim kualitas anu dikhususkeun sareng staf produksi terampil pikeun terus nyayogikeun produk anu mumpuni pikeun konsumén di bumi sareng di luar negeri.Adhering kana orientasi pasar sarta dirojong ku inovasi téhnologis, parusahaan geus komitmen kana produksi, R & D jeung jualan kualitas luhur Neodymium Magnets na Magnet Majelis.Kami parantos suksés ngembangkeun sareng nyaluyukeun produk, téknologi sareng bisnis manufaktur pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu ayeuna sareng munculna.

Honsen Magnetics beroperasi saluyu ketat jeung sistem kualitas ISO9001 sarta terus strengthens manajemén internal.Nalika ngembangkeun terus-terusan, perusahaan merhatikeun perlindungan lingkungan sareng mastikeun nuturkeun katangtuan ISO14000.Produk urang minuhan sarat tina diréktif EU ROHS.Produk kami ngahontal karakteristik kinerja magnét anu luhur, résistansi suhu anu saé sareng résistansi korosi anu kuat sareng produkna parantos seueur dianggo dina, Servo Motor, Generator Magnet Permanén, Generator Turbin Angin, Separator Magnét, Alat Éléktronik, Sensor, Peralatan Médis, Mobil Tradisional. Motor, New Energy Automobile Drive Motor, Industrial Motor sareng widang anu sanés.

Simkuring gaduh mesin injection molding, slicing mesin, magnetization sarta canggih téhnologi gluing magnét dewasa, nu ngamungkinkeun urang pikeun ngembangkeun sarta ngahasilkeun kavling produk kalawan wangun béda, ukuran, bahan jeung aplikasi.Kami parantos standarisasi produksi otomatis sareng alat uji canggih pikeun mastikeun yén kualitas produk nyumponan sarat ketat para nasabah anu béda.

磁钢
组件

Kami ngalaksanakeun kerjasama strategis sareng supplier bahan stabil, anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun dukungan anu kuat sareng aman pikeun biaya stabil bahan baku bumi jarang.Simkuring gaduh foundry urang sorangan sarta pabrik processing CNC, sangkan bisa nyadiakeun konsumén jeung produk aplikasi magnét kalawan ongkos handap sarta kualitas leuwih stabil.

Kami parantos ngabdikeun diri pikeun nyayogikeun palanggan sareng solusi aplikasi magnét anu paling canggih sareng profésional.Dina raraga nyadiakeun konsumén konci kalayan layanan kualitas luhur hadé tur sagala-buleud, parusahaan terus ngaronjatkeun alat jeung dilegakeun skala produksi.Salaku pasangan anu tiasa dipercaya, kami ogé damel sareng para nasabah pikeun babarengan ngembangkeun solusi aplikasi sareng kami parantos ngalegaan sareng ngawangun jalur produksi mandiri pikeun proyék éta.Hasilna, kami nyayogikeun palanggan jalur produk anu langkung lengkep sareng solusi komprehensif pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung kompetitif di pasar.

Kalayan produk kualitas luhur, harga alus teuing, layanan ikhlas tur mangtaun-taun panalungtikan, desain, manufaktur sarta jualan pangalaman dina widang produk magnét, produk parusahaan geus dipikawanoh ku loba nasabah di imah jeung di mancanagara, sarta diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara jeung nagara séjén.

Magnét custom, Majelis magnét

Simkuring gaduh kamampuhan pikeun motong, grinding, Kawat-EDM, CNC machining, suntik molding, magnetizing na assembling magnet, urang boga kamampuhan pikeun ngahasilkeun magnet neodymium tina sagala wangun jeung ukuran pikeun spésifikasi customer jeung sarat.Salaku tambahan, kaayaan alat uji seni urang sareng laboratorium tés anu dilengkepan pinuh pariksa kualitas luhur sadaya magnet anu kami hasilkeun.

Dikadalikeun jeung Certified suppliers

Kami damel sareng supplier bahan baku anu diaudit sareng disertifikasi tina magnet permanén coz kami yakin kualitas sareng kaamanan dimimitian dina sumberna.Urang mastikeun nuturkeun ieustandar: ISO 9001;ISO14001;IATF16949;ISO45001, sarta magnet kami anu Reach & RoHs patuh.Urang ngajamin traceability sadaya magnet urang.Jeung produk magnet urang papanggih.

679433a4

Tim & Palanggan

Tim & Palanggan

Call us today at 13567891907 or email sales@honsenmagnetics.com

spésifikasi magnét katuhu;Kualitas pangalusna jeung reliabilitas;Diawaskeun sareng saatos penjualan dijamin.


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét