N38SH Datar Blok Langka Bumi Permanén Neodymium Magnet

N38SH Datar Blok Langka Bumi Permanén Neodymium Magnet

Bahan: Magnét Neodymium

Wangun: Neodymium Blok Magnet, Big Square Magnet atawa wangun séjén

Kelas: NdFeB, N35–N52(N, M, H, SH, UH, EH, AH) nurutkeun pamundut anjeun

Ukuran: Biasa atanapi Disesuaikeun

arah magnétisme: Customzied Sarat husus

palapis: Epoxy.Hideung Epoxy.Nikel.Silver.jsb

Suhu gawé: -40 ℃ ~ 150 ℃

Service Processing: motong, Moulding, motong, punching

Kalungguhan Time: 7-30 poé

* * T / T, L / C, Paypal sarta pembayaran séjén ditarima.

** Pesenan tina sagala dimensi ngaropéa.

** Pangiriman Gancang di sakuliah dunya.

** Kualitas sareng harga dijamin.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Neodymium Beusi Boron Blok Magnet

Kaluaran magnét: rasio biaya kakuatan anu luhur pisan

Anti demagnetization: kacida luhurna

Biaya relatif: sedeng

Résistansi suhu luhur: goréng (sanaos rating suhu luhur)

lalawanan korosi: goréng

Perlakuan permukaan: electroplating bisa dilaksanakeun dina runtuyan perlakuan permukaan

Sipat fisik: teuas pisan jeung rapuh

Machinability: hésé pisan bor atawa motong

Aplikasi: loba dipaké dina loba industri

Katerangan: magnet neodymium langkung disebut magnet bumi jarang (atanapi super magnet).Éta magnét permanén anu didamel tina alloy tina sababaraha bahan sapertos beusi, boron, sareng neodymium.Éta loba dipaké dina sagala rupa industri ti éléktronika nepi ka mobil.Magnét ieu tiasa dibeungkeut atanapi disinter.Anu terakhir langkung populer kusabab kinerja anu langkung saé.

Magnét neodymium kuat pisan.Urang boga rupa-rupa magnet neodymium di stock.Upami anjeun milarian bentuk atanapi ukuran anu khusus, mangga parios koleksi kami.Ahli kami bakal ngabantosan anjeun.

Ngaran Produk N42SH F60x10.53x4.0mm Neodymium Blok Magnet
Bahan
Neodymium-Beusi-Boron
Magnét neodymium mangrupikeun anggota kulawarga magnet Bumi Langka sareng mangrupikeun magnet permanén anu paling kuat di dunya.Éta ogé disebut magnet NdFeB, atawa NIB, sabab diwangun utamana ku Neodymium (Nd), Beusi (Fe) jeung Boron (B).Éta mangrupikeun penemuan anu kawilang énggal sareng nembé janten meujeuhna pikeun dianggo sapopoé.
Wangun Magnét
Cakram, Silinder, Blok, Cingcin, Countersunk, Bagéan, Trapezoid sareng Bentuk henteu teratur sareng seueur deui.bentuk ngaropéa sadia
palapis magnét
Magnét neodymium mangrupakeun komposisi lolobana Neodymium, Beusi jeung Boron.Lamun ditinggalkeun kakeunaan unsur, beusi dina magnet bakal keyeng.Pikeun nangtayungan magnét tina korosi jeung pikeun nguatkeun bahan magnét regas, biasana leuwih hade mun magnet nu coated.Aya rupa-rupa pilihan pikeun coatings, tapi nikel anu paling umum tur biasana pikaresep.magnet nikel plated kami sabenerna triple plated kalawan lapisan nikel, tambaga, jeung nikel deui.Lapisan triple ieu ngajantenkeun magnet urang langkung awét tibatan magnét berlapis nikel tunggal anu langkung umum.Sababaraha pilihan séjén pikeun palapis nyaéta séng, timah, tambaga, epoxy, pérak jeung emas.
Fitur
Magnet permanén anu pangkuatna, nawiskeun pulangan anu saé pikeun biaya & kinerja, gaduh kakuatan médan / permukaan pangluhurna (Br), coercivity tinggi (Hc), tiasa gampang dibentuk kana sagala rupa wangun sareng ukuran.Réaktif jeung Uap jeung oksigén, biasana disadiakeun ku plating (Nikel, Séng, Passivatation, palapis Epoxy, jsb).
Aplikasi
Sénsor, motor, mobil saringan, wadah magnet, spiker, generator angin, alat médis, jsb.
Kelas & Suhu Gawé
Kelas
Suhu
N28-N48
80°
N50-N55
60°
N30M-N52M
100°
N28H-N50H
120°
N28SH-N48SH
150°
N28UH-N42UH
180°
N28EH-N38EH
200°
N28AH-N33AH
200°

Rupa-rupa Magnét

Magnét neodymium tiasa ngawujud kana sababaraha bentuk sareng jinis:

-Arc / Bagéan / Tile / Magnét melengkung-Magnét Panon Bolt

-Blok magnet-Kait magnét / Magnét kait

- sagi genep magnét- Magnét ring

- Countersunk na counterbore magnét                                                                                                               - Batang Magnét

-magnét kubus- Magnét napel

- Magnét Cakram-Sphere magnét neodymium

- Élips & Convex Magnét-Majelis magnét séjén

https://www.honsenmagnetics.com/block-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/disc-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/countersunk/
https://www.honsenmagnetics.com/cylinder-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/arc-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/ring-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/3m-adhesive-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/custom-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/ball-magnets/
https://www.honsenmagnetics.com/coatings-platings/

Arah Magnét

Arah Magnét

 

Perlakuan permukaan Magnét

Perlakuan permukaan Magnét

Maksimalkeun Tarik Magnét

Mun magnet ieu clamped antara dua pelat baja hampang (ferromagnetic), sirkuit magnét anu alus (aya sababaraha leaks dina dua sisi).Tapi lamun boga duaNdFeB Neodymium Magnét, nu disusun sisi ku samping dina susunan NS (aranjeunna bakal pisan kuat katarik ku cara kieu), anjeun boga sirkuit magnét hadé, kalawan potensi tarikan magnét luhur, ampir euweuh leakage celah hawa, sarta magnet bakal deukeut ka na kinerja maksimum mungkin (asumsina yén baja moal jadi magnét jenuh).Salajengna tempo gagasan ieu, tempo pangaruh checkerboard (-NSNS -, jsb) antara dua pelat baja low-karbon, urang bisa meunangkeun sistem tegangan maksimum, nu ngan diwatesan ku kamampuhan baja mawa sagala fluks magnét.

Aplikasi Blok Magnétik has

Blok magnét Neodymium ilaharna dipaké dina sababaraha aplikasi kaasup motor, alat médis, sensor, nyekel aplikasi, éléktronika jeung otomotif.Ukuran anu langkung alit ogé tiasa dianggo ngalampirkeun saderhana atanapi nahan tampilan dina ritel atanapi paméran, DIY sederhana sareng bengkel dipasang atanapi ngayakeun aplikasi.Kakuatan anu luhur relatif ka ukuranana ngajantenkeun pilihan magnet anu serbaguna.

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan Magnét
Pangiriman

Honsen Magnetics-Leuwih 10years Pangalaman

fasilitas produksi urang

Kapasitas R&D

Urang Sunda

Sistem jaminan

Sistem Penjaminan

Tim & Pelanggan Kami

Tim & Palanggan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét