Parabot magnét

Parabot magnét

  • Magnét Neo anu kuat sareng napel 3M

    Magnét Neo anu kuat sareng napel 3M

    Kelas: N35-N52(M,H,SH,UH,EH,AH)

    Wangun: Disc, Blok jsb.

    Tipe napel: 9448A, 200MP, 468MP, VHB, 300LSE jsb

    Lapisan: NiCuNi, Zn, AU, AG, Epoxy jsb.

    3M napel magnet dipaké beuki loba dina kahirupan urang sapopoé.Éta diwangun ku magnet neodymium sareng pita napel 3M kualitas luhur.

  • Neodymium Pot Magnét kalawan Countersunk & Thread

    Neodymium Pot Magnét kalawan Countersunk & Thread

    Magnet pot mangrupikeun magnet khusus, khususna anu langkung ageung, dianggo di industri salaku magnet industri.Inti magnét tina pot magnét dijieunna tina neodymium sarta sunk dina pot baja guna ngajadikeun leuwih hebat gaya napel magnet.Éta pisan sababna naha maranéhna disebut "pot" magnet.

  • Majelis Magnét Saluran Neodymium

    Majelis Magnét Saluran Neodymium

    Ngaran produk: Channel Magnet
    Bahan: Magnét Neodymium / Magnét Bumi Langka
    Dimensi: Standar atanapi ngaropéa
    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.
    Wangun: Rectangular, Dasar buleud atanapi ngaropéa
    Aplikasi: Panyekel Tanda sareng Spanduk - Lempeng Lisensi Gunung - Latches Panto - Ngarojong Kabel

  • Magnét dilapis karét sareng Countersunk & Benang

    Magnét dilapis karét sareng Countersunk & Benang

    Karét coated magnet nyaéta pikeun mungkus lapisan karét dina beungeut luar magnet, nu biasana dibungkus ku magnet NdFeB sintered jero, magnét ngalakonan lambar beusi jeung cangkang karét luar.cangkang karét awét bisa mastikeun teuas, regas tur corrosive magnét pikeun nyegah karuksakan sarta korosi.Éta cocog pikeun aplikasi fiksasi magnét jero ruangan sareng luar, sapertos permukaan kendaraan.

  • Parabot Magnét & Parabot & Aplikasi

    Parabot Magnét & Parabot & Aplikasi

    Parabot magnét nyaéta pakakas anu ngagunakeun téknologi éléktromagnétik sapertos magnét permanén pikeun ngabantosan prosés manufaktur mékanis.Éta bisa dibagi kana fixtures magnét, parabot magnét, molds magnét, asesoris magnét jeung saterusna.Ngagunakeun parabot magnét greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngurangan inténsitas tanaga gawé karyawan.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét