Bagéan Motor Magnét

Bagéan Motor Magnét

  • Majelis rotor magnét pikeun-Speed ​​High Motors Electric

    Majelis rotor magnét pikeun-Speed ​​High Motors Electric

    Rotor magnét, atanapi rotor magnét permanén nyaéta bagian anu henteu cicing dina motor.Rotor mangrupikeun bagian anu gerak dina motor listrik, generator sareng seueur deui.rotors magnét dirancang kalayan sababaraha kutub.Unggal kutub silih ganti dina polaritasna (kalér & kidul).Kutub sabalikna muterkeun ngeunaan hiji titik sentral atawa sumbu (dasarna aci lokasina di tengah).Ieu desain utama pikeun rotors.Langka-bumi motor magnét permanén boga runtuyan kaunggulan, kayaning ukuranana leutik, beurat lampu, efisiensi tinggi na ciri alus.Aplikasina éksténsif pisan sareng manjangkeun sakumna widang penerbangan, angkasa, pertahanan, manufaktur peralatan, produksi industri sareng pertanian sareng kahirupan sapopoe.

  • Couplings Magnét permanén pikeun Pompa Drive & mixers magnét

    Couplings Magnét permanén pikeun Pompa Drive & mixers magnét

    Gandeng magnét nyaéta gandeng non-kontak anu ngagunakeun médan magnét pikeun mindahkeun torsi, gaya atawa gerak ti hiji anggota puteran ka nu sejen.Mindahkeun lumangsung ngaliwatan panghalang ngawadahan non-magnét tanpa sambungan fisik.Kopling nyaéta pasangan cakram atanapi rotor anu dipasangkeun sareng magnet.

  • Majelis Motor Magnét sareng Magnét Permanén

    Majelis Motor Magnét sareng Magnét Permanén

    Motor magnet permanen umumna bisa digolongkeun kana motor arus bolak-balik magnet permanen (PMAC) jeung motor arus langsung magnet permanen (PMDC) nurutkeun bentuk ayeuna.Motor PMDC sareng motor PMAC tiasa dibagi deui kana sikat / motor brushless sareng motor asynchronous / sinkron, masing-masing.Éksitasi magnet permanén tiasa sacara signifikan ngirangan konsumsi kakuatan sareng nguatkeun kinerja motor.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét