Taros Kami

Ningbo Honsen Magnetics Co., Ltd.

Alamat

No.90, Dongkai Jalan, Luotuo Industrial Area, Zhenhai District, Ningbo, Cina.

Telepon

0086-13567891907

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét