Magnét permanén

Permanén Neodymium Beusi Boron (NdFeB) magnét

Jinis magnét ieu diwangun ku bahan magnét bumi jarang, sareng gaduh gaya coercive anu luhur.Aranjeunna gaduh rentang produk énergi anu luhur pisan, dugi ka 50 MGOe.Kusabab tingkat énergi produk anu luhur ieu, aranjeunna biasana tiasa diproduksi janten alit sareng ukuranana kompak.Sanajan kitu, magnet NdFeB boga kakuatan mékanis low, condong jadi regas, sarta low lalawanan korosi lamun ditinggalkeun uncoated.Upami diolah ku emas, beusi, atanapi plating nikel, aranjeunna tiasa dianggo dina seueur aplikasi.Éta magnét anu kuat pisan sareng hese demagnetize.Magnét bumi jarang parantos ngagentos magnet alnico sareng ferrite dina seueur aplikasi, kalebet aktuator sirah pikeun hard disk komputer, pencitraan résonansi magnét (MRI), spiker sareng headphone, sababaraha jinis motor, sareng seueur deui.Aya sababaraha spésifikasi anu dianggo dina aplikasi anu béda.

Magnét neodymium tiasa ngawujud kana sababaraha bentuk sareng jinis

-Arc / Bagéan / Tile / Magnét melengkung
-Blok magnet
- Congcot magnét
- Countersunk na counterbore magnét
-magnét kubus
- Magnét Cakram

-Magnét Panon Bolt
-Kait magnét / Magnét kait
- Magnét ring
- Batang Magnét
- Magnét napel
-Sphere magnét neodymium

Naon Neodymium NdFeB magnet dipaké pikeun?

Kusabab magnet neodymium kuat pisan, kagunaanana serbaguna.Éta diproduksi pikeun kaperluan komérsial sareng industri.Contona, hiji hal sakumaha basajan salaku sapotong perhiasan magnét ngagunakeun neo a tetep anting di tempat.Dina waktos anu sami, magnet neodymium dikirim ka angkasa pikeun ngabantosan lebu tina permukaan Mars.Kamampuhan dinamis magnet neodymium bahkan nyababkeun aranjeunna dianggo dina alat levitasi ékspérimén.Sajaba ti éta, magnet neodymium dipaké dina aplikasi kayaning clamps las, saringan minyak, geocaching, parabot ningkatna, kostum jeung loba deui.Kami ngahasilkeun magnet Neodymium NdFeB khusus sareng rakitan magnét khusus ku kituna kami tiasa ngabantosan anjeun milarian anu pangsaéna pikeun proyék anjeun.Sababaraha aplikasi umum tina magnet bumi jarang nyaéta:

-Motor sareng Generator
- Méter
- Otomotif (jepit, sénsor)
- Dirgantara

-Sistem pamisahan
-Kinerja High clamps magnét jeung pot magnét
- Hard drive komputer
-Speaker luhur-tungtung

Honsen Magnetics khusus dina produksi bahan magnét sareng fokus kana magnet neodymium, komponén magnét, rakitan magnét sareng aplikasina mangtaun-taun.Kalayan taun produksi sareng pangalaman R&D, kami teras nyayogikeun produk kualitas pangsaéna sareng solusi anu paling murah.Taroskeun kami pikeun nyayogikeun jasa pikeun proyék anjeun.

Blok Magnét

Disc Magnét

Silinder Magnét

Arc Magnét

Countersunk Magnét

Ring Magnét

Bola Magnét

Magnét napel

Magnét custom

Palapis


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét