Produsén Magnét permanén

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét

  • pangalaman euyeub dina nyadiakeun sagala jinis produk magnét;Kerjasama strategis sareng top 3 pabrik kosong langka;cadangan kuat tur aman pikeun stabilitas ongkos bahan baku;2% -5% harga taunan turun dijamin.

    10 taun + Pangalaman

    pangalaman euyeub dina nyadiakeun sagala jinis produk magnét;Kerjasama strategis sareng top 3 pabrik kosong langka;cadangan kuat tur aman pikeun stabilitas ongkos bahan baku;2% -5% harga taunan turun dijamin.

  • Tuturkeun sistem 5S sacara ketat sareng tingal sistem standar IATF16949;Laju luhur automation dina Produksi & Inspeksi;0 PPM pikeun Magnét & Majelis Magnét;100% inspeksi fluks magnét otomatis.

    Kualitas 0 PPM

    Tuturkeun sistem 5S sacara ketat sareng tingal sistem standar IATF16949;Laju luhur automation dina Produksi & Inspeksi;0 PPM pikeun Magnét & Majelis Magnét;100% inspeksi fluks magnét otomatis.

  • Langkung ti 150 juta magnet neodymium dikirimkeun;Komitmen pikeun perbaikan prosés kontinyu;Perluasan garis produk ku 30% taunan;Ngembangkeun basis konsumén global.

    30% Pertumbuhan Taunan

    Langkung ti 150 juta magnet neodymium dikirimkeun;Komitmen pikeun perbaikan prosés kontinyu;Perluasan garis produk ku 30% taunan;Ngembangkeun basis konsumén global.

  • Turutan parobahan pasar & fokus kana pangwangunan dina 5 taun ka hareup;Terus dianggo pikeun nangtukeun sarat ngarobah konsumén ';Ningkatkeun prosedur kualitas pikeun minuhan sarat anyar;Inovasi & modernisasi mawa kasempetan anyar.

    Terus Ngaronjatkeun

    Turutan parobahan pasar & fokus kana pangwangunan dina 5 taun ka hareup;Terus dianggo pikeun nangtukeun sarat ngarobah konsumén ';Ningkatkeun prosedur kualitas pikeun minuhan sarat anyar;Inovasi & modernisasi mawa kasempetan anyar.

  • Produk kuat & kamampuan desain garis produksi;Nyadiakeun solusi anu tiasa dipercaya & kompetitif;Tim profésional dina Téknik & Manufaktur.

    Tim R&D

    Produk kuat & kamampuan desain garis produksi;Nyadiakeun solusi anu tiasa dipercaya & kompetitif;Tim profésional dina Téknik & Manufaktur.

  • Digarap raket jeung konsumén ti desain nepi ka produk ahir;Kadua poé-pangiriman pikeun inventories & nganteurkeun panto ka panto;Hiji layanan eureun ti R & D pikeun produksi masal;Respon gancang sareng leres dina 2 jam.

    $ Ditambahkeun Service

    Digarap raket jeung konsumén ti desain nepi ka produk ahir;Kadua poé-pangiriman pikeun inventories & nganteurkeun panto ka panto;Hiji layanan eureun ti R & D pikeun produksi masal;Respon gancang sareng leres dina 2 jam.

NingboHonsenMagnetics Co., Ltd.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét