Halbach Array Magnét

Halbach Array Magnét

  • Halbach Array Sistim magnét

    Halbach Array Sistim magnét

    Asép Sunandar Sunarya Halbach mangrupikeun struktur magnét, anu mangrupikeun perkiraan struktur idéal dina rékayasa.Tujuanana nyaéta pikeun ngahasilkeun médan magnét anu paling kuat kalayan jumlah magnet pangleutikna.Taun 1979, nalika Klaus Halbach, saurang sarjana Amérika, ngalaksanakeun ékspérimén akselerasi éléktron, anjeunna mendakan struktur magnét permanén khusus ieu, laun-laun ningkatkeun struktur ieu, sareng tungtungna ngawangun anu disebut magnet "Halbach".

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét