Magnét Laminated

Magnét Laminated

  • Magnet Permanén Laminated pikeun ngurangan Eddy Leungitna Ayeuna

    Magnet Permanén Laminated pikeun ngurangan Eddy Leungitna Ayeuna

    Tujuan pikeun motong sakabeh magnet kana sababaraha lembar jeung nerapkeun babarengan nyaéta pikeun ngurangan leungitna eddy.Urang nelepon magnet nanaon ieu "Lamination".Sacara umum, langkung seueur potongan, langkung saé pangaruh ngirangan leungitna eddy.Lamination moal deteriorate kinerja magnet sakabéh, ngan fluks bakal rada kapangaruhan.Biasana urang ngadalikeun sela lem dina ketebalan nu tangtu ngagunakeun métode husus pikeun ngadalikeun unggal gap boga ketebalan sarua.

  • Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

    Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

    Aya seueur kagunaan anu béda pikeun magnet permanén dina aplikasi otomotif, kalebet efisiensi.Industri otomotif museurkeun kana dua jinis efisiensi: efisiensi bahan bakar sareng efisiensi dina jalur produksi.Magnét mantuan kalawan duanana.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét