Magnét Neodymium pikeun Perkakas Rumah Tangga

Magnét Neodymium pikeun Perkakas Rumah Tangga

Magnét anu loba dipaké pikeun spiker dina TV set, strips nyeuseup magnét dina panto kulkas, high-end variabel frékuénsi motor compressor, AC compressor motor, kipas motor, komputer hard disk drive, spiker audio, speaker headphone, rentang tiung motor, mesin cuci. motor, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Magnét aya dimana-mana!

Magnét pisan umum di imah urang.Anjeun tiasa sacara gampil mendakan magnet di sabudeureun kahirupan anjeun di ditu di dieu sareng magnet ogé mangpaat pisan dina kahirupan urang sapopoé.Sajumlah ageung perkakas rumah tangga nganggo magnet.Éléktromagnét nyaéta magnét anu tiasa diaktipkeun sareng dinonaktipkeun ngaliwatan aplikasi listrik.Ieu mangpaat dina sajumlah barang rumah tangga umum.Jalma-jalma ngagunakeunana dina kahirupan sapopoe, sapertos magnét anu dipasang dina langsir pancuran supados gampang nempel kana témbok.Fungsi anu sami dianggo dina kulkas.

Di Dapur

Magnét pisan umum di imah urang.Anjeun tiasa sacara gampil mendakan magnet di sabudeureun kahirupan anjeun di ditu di dieu sareng magnet ogé mangpaat pisan dina kahirupan urang sapopoé.Sajumlah ageung perkakas rumah tangga nganggo magnet.Éléktromagnét nyaéta magnét anu tiasa diaktipkeun sareng dinonaktipkeun ngaliwatan aplikasi listrik.Ieu mangpaat dina sajumlah barang rumah tangga umum.Jalma-jalma ngagunakeunana dina kahirupan sapopoe, sapertos magnét anu dipasang dina langsir pancuran supados gampang nempel kana témbok.Fungsi anu sami dianggo dina kulkas.

- Kulkas: Kulkas anjeun nganggo jalur magnét dina pantona.Sadaya kulkas kedah disegel pikeun ngonci hawa haneut sareng ngajaga hawa tiis di jero.Magnét anu ngamungkinkeun segel ieu langkung efektif.Jalur magnét ngajalankeun panjang sareng rubak kulkas sareng panto freezer.

- Mesin pencuci piring: Solenoid mangrupikeun coil éléktromagnétik.Ieu sapotong logam jeung kawat sabudeureun eta.Nalika listrik diterapkeun kana kawat, logam janten magnét.Seueur mesin pencuci piring ngagaduhan solenoid magnét anu diaktipkeun di handapeunana.Nalika waktosna parantos, numutkeun Repair Clinic.com, solenoid muka klep solokan anu nyéépkeun mesin pencuci piring.

-Microwave: Microwaves ngagunakeun magnetrons diwangun ku magnet pikeun ngahasilkeun gelombang éléktromagnétik, nu panas dahareun.

dapur

-Spice Rack: Rak bungbu magnét sareng magnet neo gampang didamel sareng dianggo pikeun ngabersihan rohangan counter anu berharga.

-Knife Rack: Rak péso magnét gampang didamel sareng saé pikeun ngatur parabot dapur.

Di Kamar Pangkéng

- Duvet nyertakeun: Magnét dipaké dina sababaraha nyertakeun duvet pikeun nahan aranjeunna ditutup.

- Pikeun Ngagantung: Kait magnét tiasa dianggo pikeun seni témbok sareng poster.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngatur lomari ku ngagantung syal, perhiasan, sabuk, sareng seueur deui.

- Kantong sareng Perhiasan: Kantong sering ngalebetkeun magnet kana jepitan.clasps magnét ogé dipaké pikeun nyieun perhiasan.

- Televisi: Sadaya televisi gaduh tabung sinar katoda, atanapi CRT, sareng ieu gaduh magnet di jero.Kanyataanna, televisi sacara khusus ngagunakeun éléktromagnét anu ngarahkeun aliran énergi ka juru, sisi, sareng satengah layar televisi anjeun.

pangkeng

- Bel panto: Anjeun tiasa ngawartosan sabaraha magnet anu dikandung ku bel panto ngan ukur ku ngadengekeun jumlah nada anu dihasilkeun.Nurutkeun kana ramatloka Knox News, doorbells ogé ngandung solenoids kawas dishwashers.Solenoid dina bel panto nyababkeun piston anu sarat cinyusu nabrak bel.Kajadian dua kali, sabab nalika anjeun ngaleupaskeun tombol, magnét ngaliwat handapeun piston deui nyababkeun éta mogok.Ieu tempat asalna sora "ding dong".Bel panto anu gaduh langkung ti hiji nada gaduh langkung ti hiji chime, piston sareng magnet.

Di Kantor

-Kabinét: Seueur panto kabinét diamankeun ku kait magnét supados henteu dibuka sacara teu kahaja.

-Komputer: Komputer ngagunakeun magnet dina rupa-rupa cara.Kahiji, layar komputer CRT dihasilkeun kawas layar televisi.Éléktromagnét ngabengkokkeun aliran éléktron sahingga katingali dina layar anu ageung.Numutkeun kana How Magnets Work, piringan komputer dilapis ku logam anu nyimpen sareng ngirimkeun sinyal éléktromagnétik dina pola.Ieu kumaha inpormasi disimpen dina disk komputer.Layar LCD sareng plasma pikeun televisi sareng komputer gaduh kristal cair statik atanapi kamar gas sareng henteu beroperasi dina cara anu sami.Téknologi anyar ieu henteu kapangaruhan ku magnet dina objék rumah tangga sapertos layar CRT.

kantor

-Organizing Supplies Kantor: magnet Neodymium mangpaat pikeun organisasi.Perlengkapan kantor logam sapertos penjepit kertas sareng paku jempol bakal nempel kana magnet supados henteu salah tempat.

Di Kamar Makan

- Tables Extendable: tabel Extendable kalawan potongan tambahan bisa ngagunakeun magnet pikeun nahan méja di tempat.

- Taplak meja: Nalika gaduh pésta luar, paké magnét pikeun nahan taplak méja.Magnét bakal tetep tina niup jauh di angin sapanjang kalawan sagalana linggih dina méja.Magnét ogé moal ngaruksak méja kalayan liang atanapi résidu pita.
Ayeuna, nalika anjeun nganggo salah sahiji barang anu nganggo magnet, anjeun moal ngalakukeun deui ku cara anu sami, sareng anjeun sigana bakal langkung ati-ati pikeun ngaidentipikasi magnet dina aranjeunna.Di Honsen Magnetics kami ngagaduhan rupa-rupa magnet sareng kami tiasa ngabantosan anjeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.Mun anjeun mibanda patalékan, tanya kami.

kamar makan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét