Tutuwuhan & Parabot

Honsen Magnétikmangrupakeun produsén profésional sarta supplier tinamagnét permanénjeungrakitan magnet, kaasupsagi opat magnét, magnet disc, silinder magnét, arc magnét, magnet ring, magnét countersunk, magnet trapezoidalsarta magnet teratur séjén ngaropéa, urang ogé rancangrakitan magnétkalawan pinuh pangalaman jeung kasuksésan, kayaningpot magnét, saluran magnét, magnet coated karét, gandeng magnét, magnét laminated, liniér motor magnét, magnét Asép Sunandar Sunarya halbachjeung liannaaplikasi magnétkalawan desain konsumén '.

Fasilitas Produksi

Kantor Penjualan

Gedong
Lobi
Wewengkon Istirahat
Ruang Rapat ageung
Kantor
Ruang Rapat Leutik

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét