Inspections Magnét

inspeksi magnét ensures kualitas produk rengse.Operasi sareng kinerja magnet kedah leres pikeun mastikeun kualitas produk ahir.

Sacara prinsip, magnet permanén ngajaga kakuatan na sapanjang umur jasa na.Nanging, aya sababaraha alesan anu tiasa nyababkeun panurunan permanén dina gaya magnét:

-Panas:sensitipitas termal beda-beda gumantung kana massa magnet;Sababaraha jenis magnet neodymium mimiti leungit kakuatan dina suhu luhur 60 ° C. Sakali hawa Curie ngahontal, kakuatan médan magnét turun ka nol.Suhu maksimum pikeun mastikeun kakuatan magnét sok didaptarkeun dina spésifikasi produk sistem magnét urang.Magnét ferit nyaéta hiji-hijina bahan anu ogé lemah dina suhu anu handap (handap 40 ° C).
-Dampak:beban dampak bisa ngarobah struktur jeung arah magnét "spin".
-Kontak sareng médan magnét éksternal.
- Korosi:korosi bisa lumangsung lamun magnét (palapis) ruksak atawa lamun magnet langsung kakeunaan hawa beueus.Ku alatan éta, magnet biasana diwangun-di jeung / atawa ditangtayungan.

Nalika overloaded, éléktromagnét bakal overheat, nu bisa ngakibatkeun korosi coil.Ieu ogé ngabalukarkeun pangurangan gaya magnét.

Kalawan pangalaman euyeub urang jeung pangaweruh magnét, urang bakal husus mendesain prosedur test pikeun nangtukeun naha magnét anu mumpuni dina kombinasi kalayan operasi sistem magnet customer urang dina produk atawa prosés manufaktur.

Hubungi kami pikeun janjian pikeun pamariksaan magnet: Telp.+ 86 135 6789 1907 atanapi email:sales@honsenmagnetics.com

wadul

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét