Arc Magnét

Arc Magnét

  • Neodymium (Jangka Bumi) Arc / Bagéan Magnet pikeun motor

    Neodymium (Jangka Bumi) Arc / Bagéan Magnet pikeun motor

    Ngaran produk: Neodymium Arc / ruas / Genténg Magnet

    Bahan: Neodymium Beusi Boron

    Diménsi: ngaropéa

    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.

    Arah Magnetization: Salaku per pamundut anjeun

  • Magnet Permanén Laminated pikeun ngurangan Eddy Leungitna Ayeuna

    Magnet Permanén Laminated pikeun ngurangan Eddy Leungitna Ayeuna

    Tujuan pikeun motong sakabeh magnet kana sababaraha lembar jeung nerapkeun babarengan nyaéta pikeun ngurangan leungitna eddy.Urang nelepon magnet nanaon ieu "Lamination".Sacara umum, langkung seueur potongan, langkung saé pangaruh ngirangan leungitna eddy.Lamination moal deteriorate kinerja magnet sakabéh, ngan fluks bakal rada kapangaruhan.Biasana urang ngadalikeun sela lem dina ketebalan nu tangtu ngagunakeun métode husus pikeun ngadalikeun unggal gap boga ketebalan sarua.

  • Halbach Array Sistim magnét

    Halbach Array Sistim magnét

    Asép Sunandar Sunarya Halbach nyaéta struktur magnét, anu mangrupikeun perkiraan struktur idéal dina rékayasa.Tujuanana nyaéta pikeun ngahasilkeun médan magnét anu paling kuat kalayan jumlah magnet pangleutikna.Taun 1979, nalika Klaus Halbach, saurang sarjana Amérika, ngalaksanakeun ékspérimén akselerasi éléktron, anjeunna mendakan struktur magnét permanén khusus ieu, laun-laun ningkatkeun struktur ieu, sareng tungtungna ngawangun anu disebut magnet "Halbach".

  • Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

    Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

    Aya seueur kagunaan anu béda pikeun magnet permanén dina aplikasi otomotif, kalebet efisiensi.Industri otomotif museurkeun kana dua jinis efisiensi: efisiensi bahan bakar sareng efisiensi dina jalur produksi.Magnét mantuan kalawan duanana.

  • Servo Motor Magnét Produsén

    Servo Motor Magnét Produsén

    Kutub N jeung kutub S magnét disusun silih ganti.Hiji kutub N jeung kutub hiji disebut sapasang kutub, sarta motor bisa mibanda sagala pasangan kutub.Magnét dipaké kaasup aluminium nikel kobalt magnét permanén, ferrite magnét permanén jeung jarang bumi magnét permanén (kaasup samarium kobalt magnet permanén jeung beusi neodymium boron magnet permanén).Arah magnetization dibagi kana magnetization paralel jeung magnetization radial.

  • Neodymium (Jangka Bumi) Magnét pikeun Motor Cekap

    Neodymium (Jangka Bumi) Magnét pikeun Motor Cekap

    Magnét neodymium kalayan tingkat coercivity low bisa mimiti leungit kakuatan lamun dipanaskeun nepi ka leuwih ti 80 ° C.Magnét neodymium coercivity tinggi geus dimekarkeun pikeun beroperasi dina suhu nepi ka 220 ° C, kalawan saeutik leungitna teu bisa balik.Kabutuhan pikeun koefisien hawa low dina aplikasi magnet neodymium geus ngarah ka ngembangkeun sababaraha sasmita pikeun minuhan sarat operasional husus.

  • Lift traction Mesin Magnét

    Lift traction Mesin Magnét

    Magnet Neodymium Beusi Boron, salaku hasil panganyarna tina ngembangkeun bahan magnét permanén bumi langka, disebut "raja magnét" kusabab sipat magnét na alus teuing.Magnét NdFeB nyaéta alloy neodymium sareng oksida beusi.Ogé katelah Neo Magnet.NdFeB gaduh produk énergi magnét anu luhur pisan sareng coercivity.Dina waktu nu sarua, kaunggulan dénsitas énergi tinggi ngajadikeun NdFeB magnét permanén loba dipaké dina industri modern jeung téhnologi éléktronik, nu ngamungkinkeun pikeun miniaturize, instrumen lightweight jeung ipis, motor electroacoustic, magnetization separation magnét jeung alat lianna.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét