Misi & Niley

hejo

MISI

Kami ahli dina magnét permanén jeung rakitan magnét, nyadiakeun solusi kreatif sarta mujarab pikeun aplikasi magnét industri.Simkuring boga karyawan jujur ​​tur hardworking, ngadegkeun hubungan langgeng jeung konsumén satia, sarta nyadiakeun konsumén produk kalapa jeung sustainable.

NILAI

✧ Kasalametan - Urang ngajalankeun budaya kaamanan munggaran;

✧ Ikhlas - Urang salawasna taat kana kode etik urang;

✧ Hormat - Urang hormat karyawan, konsumén sareng pesaing urang;

✧ Kreasi - Urang milarian sareng nerapkeun pamikiran kreatif kana produk, solusi;

✧ Iman - Urang pageuh yakin yén kualitas ngéléhkeun pasar jeung tanggung jawab casts kualitas.

URANG PERCAYA DI

✧ Nganteurkeun nilai ngaliwatan inovasi;

✧ Hubungan anu terbuka sareng jujur;

✧ Speed-to-market, sareng kami TEU percanten kana potong kompas;

Upami anjeun gaduh nilai inti anu sami, kami mangrupikeun tim anjeun!


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét