Rakitan & Bungkusan

Majelis magnet mangrupikeun magnet khusus anu digabungkeun sareng dirina atanapi bahan anu béda-béda.

The positioning of magnet boga syarat akurasi pisan tinggi jeung gaya pisan tinggi patali ka angka nu gede ngarupakeun bagian magnetized, nu ngajadikeun assembly of magnet assembly tugas nangtang.Dina prosés ieu, urang ngagunakeun pangalaman euyeub urang dina ngarancang jeung manufaktur pakakas assembly sarta téhnologi proprietary urang dina milih prosés beungkeutan luyu pikeun terus-terusan rancang komponén magnet kalawan precision tinggi pikeun konsumén minuhan aplikasi industri konsumén béda.

Tim téknis profésional sarta kuat kami, kalawan pangalaman manufaktur euyeub, pamahaman pinuh bahan sarta aplikasi, digabungkeun jeung skenario aplikasi customer, dirancang parabot assembly akurat tur efisien, nu teu ukur minuhan sarat teknis pisan ketat konsumén, tapi ogé dijieun kontribusi éféktif. pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi.

Kami nyayogikeun jasa pikeun majelis magnét permanén ngarancang sareng ngarakit.Konsumén bisa nangtukeun bahan magnet permanén atawa ngan nyadiakeun bahan.Urang mendesain parabot assembly pikeun aranjeunna sarta ngalengkepan assembling.

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal rakitan magnet permanén!

absbsd

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét