Neodymium (Jangka Bumi) Magnét pikeun Motor Cekap

Neodymium (Jangka Bumi) Magnét pikeun Motor Cekap

Magnét neodymium kalayan tingkat coercivity low bisa mimiti leungit kakuatan lamun dipanaskeun nepi ka leuwih ti 80 ° C.Magnét neodymium coercivity tinggi geus dimekarkeun pikeun beroperasi dina suhu nepi ka 220 ° C, kalawan saeutik leungitna teu bisa balik.Kabutuhan pikeun koefisien hawa low dina aplikasi magnet neodymium geus ngarah ka ngembangkeun sababaraha sasmita pikeun minuhan sarat operasional husus.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi magnet neodymium dina motor listrik

Kiwari, aplikasi magnet neodymium anu umum pisan dina motor listrik parantos ningkat sacara signifikan, khususna kusabab permintaan anu ningkat anu aya sareng mobil listrik di pasar otomotif global.

Aplikasi magnet neodymium dina motor listrik

Motor listrik sareng téknologi anyar anu révolusionér aya di payuneun sareng magnét gaduh peran anu penting dina masa depan industri sareng transportasi dunya.Magnét neodymium meta salaku stator atawa bagian tina motor listrik tradisional nu teu gerak.Rotor, bagian anu gerak, bakal janten gandeng éléktromagnétik anu gerak anu narik pods sapanjang jero tabung.

Naha magnet neodymium dianggo dina motor listrik?

Dina motor listrik, magnét neodymium langkung saé nalika motorna langkung alit sareng langkung hampang.Ti mesin nu spins a DVD disc kana roda mobil hibrid, magnet neodymium dipaké sapanjang mobil.

Magnét neodymium kalayan tingkat coercivity low bisa mimiti leungit kakuatan lamun dipanaskeun nepi ka leuwih ti 80 ° C.Magnét neodymium coercivity tinggi geus dimekarkeun pikeun beroperasi dina suhu nepi ka 220 ° C, kalawan saeutik leungitna teu bisa balik.Kabutuhan pikeun koefisien hawa low dina aplikasi magnet neodymium geus ngarah ka ngembangkeun sababaraha sasmita pikeun minuhan sarat operasional husus.

Magnét neodymium dina industri otomotif

Dina sadaya mobil sareng dina desain anu bakal datang, jumlah motor listrik sareng solenoid ogé dina angka ganda.Aranjeunna kapanggih, contona, dina:
-Motor listrik pikeun jandéla.
-Motor listrik pikeun wipers windscreen.
-Sistem nutup panto.

Salah sahiji komponén anu paling penting dina motor listrik nyaéta magnet neodymium.Magnet biasana mangrupikeun bagian statik motor sareng nyayogikeun kakuatan panolakan pikeun nyiptakeun gerakan sirkular atanapi linier.

Magnét neodymium dina motor listrik gaduh kaunggulan anu langkung ageung tibatan jinis magnet anu sanés, khususna dina motor kinerja tinggi atanapi dimana ngirangan ukuran mangrupikeun faktor anu penting.Émut yén sadaya téknologi anyar tujuanana pikeun ngirangan ukuran produk sacara umum, sigana mesin-mesin ieu bakal enggal-enggal ngarebut sadayana pasar.

Magnét neodymium beuki dipaké dina industri otomotif, sarta jadi pilihan pikaresep keur ngarancang aplikasi magnét anyar pikeun sektor ieu.

Magnét Permanén dina Motor Vehicle Electric

Gerakan global nuju éléktrifikasi kendaraan terus ngumpulkeun moméntum.Taun 2010, jumlah mobil listrik di jalan dunya ngahontal 7,2 juta, dimana 46% aya di Cina.Ku 2030, jumlah mobil listrik diperkirakeun ngabareuhan ka 250 juta, tumuwuhna masif dina waktu nu kawilang pondok. Analis Industri foresee tekanan dina suplai bahan baku konci pikeun minuhan paménta ieu, kaasup magnet bumi jarang.

Magnét bumi jarang maénkeun peran anu penting dina kendaraan anu didamel ku mesin durukan sareng listrik.Aya dua komponén konci dina kandaraan listrik nu ciri magnet bumi jarang;motor jeung sensor.Fokusna nyaéta Motors.

ct

Magnét dina Motors

Kandaraan listrik (EVs) anu didorong batre meunang propulsi tina motor listrik tibatan mesin durukan internal.Kakuatan pikeun ngajalankeun motor listrik asalna tina pak batré traction badag.Pikeun ngawétkeun sareng ngamaksimalkeun umur batre, motor listrik kedah beroperasi sacara super-éfisién.

Magnét mangrupikeun komponén utami dina motor listrik.Motor beroperasi nalika gulungan kawat, dikurilingan ku magnet kuat, muter.Arus listrik ngainduksi dina coil nu emits médan magnét, nu opposes médan magnét dipancarkeun ku magnet kuat.Ieu nyiptakeun éfék repulsive, teuing kawas nempatkeun dua magnet kalér-kutub gigireun silih.

Repulsion ieu ngabalukarkeun coil spin atawa muterkeun dina laju luhur.coil ieu napel hiji as jeung rotasi drive roda kandaraan.

Téknologi magnét terus mekar pikeun nyumponan tungtutan anyar kendaraan listrik.Ayeuna, magnet optimal anu dianggo dina motor pikeun kendaraan hibrida sareng kendaraan listrik (dina hal kakuatan sareng ukuran) nyaéta Rare Earth Neodymium.Ditambahkeun sisikian-wates diffused Dysprosium ngahasilkeun kapadetan énergi nu leuwih luhur, hasilna sistem leutik tur leuwih efisien.

Jumlah Magnét Bumi Langka dina Kendaraan Hibrid sareng Listrik

Rata-rata kendaraan hibrida atanapi listrik ngagunakeun antara 2 sareng 5 kg magnet Langka Bumi, gumantung kana desainna.Magnét bumi jarang aya dina:
- Sistem pemanasan, ventilasi sareng AC (HVAC);
-Setir, transmisi jeung rem;
- Mesin Hybrid atanapi kompartemen motor listrik;
-Sensor sapertos pikeun kaamanan, korsi, kaméra, jsb;
- Panto jeung jandéla;
-Sistem hiburan (spéker, radio, jsb);
-Aki kandaraan listrik
-Suluh jeung sistem knalpot pikeun Hibrida;

asd

Ku 2030, tumuwuhna kandaraan listrik bakal ngakibatkeun ngaronjat paménta pikeun sistem magnét.Nalika téknologi EV berkembang, aplikasi magnét anu tos aya tiasa ngajauhan tina magnét bumi jarang ka sistem sanés sapertos sistem horéam switch atanapi sistem magnét ferrite.Nanging, diperkirakeun yén magnet neodymium bakal terus maénkeun peran anu penting dina desain mesin Hybrid sareng kompartemen motor listrik.Pikeun minuhan ekspektasi ngaronjat paménta pikeun neodymium pikeun EVs, analis pasar nyangka:

- Ngaronjatkeun kaluaran ku Cina sareng produsén neodymium anu sanés;
- Pangembangan cadangan anyar;
-Daur ulang magnet neodymium dipaké dina kandaraan, éléktronika jeung aplikasi sejenna;

Honsen Magnetics ngahasilkeun rupa-rupa magnét sareng rakitan magnét.Loba nu keur aplikasi husus.Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal salah sahiji produk anu disebatkeun dina ulasan ieu, atanapi kanggo rakitan magnet bespoke sareng desain magnet, mangga ngahubungi kami via email telepon.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét