Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

Magnét permanén dipaké dina Industri Otomotif

Aya seueur kagunaan anu béda pikeun magnet permanén dina aplikasi otomotif, kalebet efisiensi.Industri otomotif museurkeun kana dua jinis efisiensi: efisiensi bahan bakar sareng efisiensi dina jalur produksi.Magnét mantuan kalawan duanana.


Rincian produk

Tag produk

Magnét Permanén Dipaké dina Industri Otomotif?

Kandaraan kedah langkung aman sareng langkung efisien tibatan kantos.Magnét dianggo dina industri otomotif pikeun ngahontal tujuan ieu sareng mastikeun pangalaman mobil anu langkung lancar pikeun urang sadayana.
Pilarian langkung seueur ngeunaan kumaha persisna aranjeunna dianggo sareng kunaon aranjeunna penting henteu ngan ukur pikeun kasalametan kendaraan tapi ogé efisiensi.

Dina produksi, magnét mindeng dipaké pikeun produksi, kayaning supir magnét dipaké dina assembly produk éléktronik.Salila machining, sajumlah badag filings beusi rupa bakal dihasilkeun.Filings beusi ieu bakal balik deui ka wadahna daur ulang, nu mindeng ngabalukarkeun sumbatan circuit sarta ngabalukarkeun kasulitan pikeun beberesih.Alat mesin tiasa dilengkepan alur minyak magnét.Salila motong logam, sedeng cooling dibungkus ku chip beusi ngalir kana alur minyak tina alur solokan minyak tina workbench nu.Nalika ngaliwatan layar filter, chip beusi diblokir sarta akumulasi dina hiji sisi layar filter alatan aksi magnet annular, sarta medium cooling ngalir kana tanki minyak ngaliwatan petikan minyak.Nalika meresihan, éta pohara merenah pikeun ngangkat alur minyak jeung tuang kaluar chip.

neishi

Magnét Dipaké pikeun Kasalametan Kandaraan

Industri otomotif nganggo magnet keramik atanapi ferrite pikeun ngajantenkeun kendaraan langkung aman.Salah sahiji kagunaan anu paling pikaresepeun nyaéta dina Sistem ngerem Anti Konci (ABS).Magnét dina sistem ieu ngalambatkeun mobil, bari tetep ngamungkinkeun supir pikeun nyetir.Kauntungannana nyaéta yén supir tiasa nyobian ngahindarkeun halangan nalika kacilakaan, naha éta ngahindarkeun mobil sanés, pejalan kaki, atanapi tangkal.Sistem ABS ngajadikeun kacilakaan kirang parna atanapi dianggo pikeun nyegah eta sakabehna.

Magnét ogé dianggo dina sistem ngonci, wipers kipas kaca, sareng indikator sabuk korsi.Hatur nuhun kana magnet, anjeun tiasa ngonci sadaya panto kendaraan anjeun pikeun ngahindarkeun panyerang, nyetir aman dina hujan ageung, sareng ngahindarkeun nyetir tanpa hilap masang sabuk korsi anjeun.

saf

Magnét dipaké pikeun genah

Sénsor magnét ngabantosan urang ngalacak kumaha jalanna kendaraan urang tanpa kedah nganjang ka mékanik.Baheula, anjeun moal terang upami bagian tina kendaraan anjeun henteu tempatna atanapi upami panto anjeun henteu ditutup leres.

Dinten ayeuna, kendaraan urang nganggo sénsor magnét anu nunjukkeun upami ban urang teu sinkron atanapi upami panto urang henteu nutup sadayana.Magnét ogé dianggo dina sénsor tekanan ban kendaraan anjeun.Sadaya sensor ieu ngabantosan anjeun ngajaga mobil anjeun dijaga kalayan saé.

Magnét Dipaké pikeun Efisiensi

Aya seueur kagunaan anu béda pikeun magnet permanén dina aplikasi otomotif, kalebet efisiensi.Industri otomotif museurkeun kana dua jinis efisiensi: efisiensi bahan bakar sareng efisiensi dina jalur produksi.Magnét mantuan kalawan duanana.

Kandaraan listrik ngagunakeun magnet pikeun sagala rupa fungsi, tapi utamana dina mesin.Dina mesin listrik, magnet kuat ngurilingan coil mesin.Repulsion ti magnét ieu sabenerna naon maksa mesin pikeun spin.

Magnét anu langkung kuat, sapertos beusi neodymium sareng magnét boron, dianggo dina mesin berprestasi tinggi, sapertos anu anjeun tiasa mendakan dina trek balap.

Anu terakhir, anjeun ogé bakal mendakan magnet anu maénkeun peran anu langkung ageung dina jalur produksi industri otomotif.Langkung gancang pabrik tiasa ngalakukeun perakitan kendaraan, tanpa ngorbankeun kualitas mobil, langkung kuat pendapatanna.Magnét mantuan nyepetkeun prosés ku nahan bagian beurat kendaraan tetep, kawas panto.
Di Honsen Magnetics kami ngarti yén pabrik peryogi magnet kualitas luhur anu bakal nyumbangkeun kualitas sareng reliabilitas kana produkna.Magnét dianggo dina industri otomotif sareng seueur anu sanésna.Taroskeun ka kami upami anjeun milarian supplier magnet anu rupa-rupa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét