Desain & Manufaktur

Kami gaduh tim téknis anu kuat pisan.Urang ngarti magnet jeung aplikasi maranéhanana.fasilitas produksi jeung nguji lengkep jeung canggih kami mastikeun yén kami rancang-kinerja tinggi bahan magnét permanén, nu minuhan ampir sagala syarat aplikasi.Lamun konsumén merlukeun bahan aplikasi husus, urang ogé bisa gancang jeung ékonomis ngaropéa magnet nu minuhan sarat pikeun konsumén.

Di handap ieu tinjauan prosés produksi bahan NdFeB sintered.

Aliran prosés

Urang ogé bisa nyadiakeun rakitan magnét kualitas luhur pikeun aplikasi nanaon.Pangalaman urang dina assembly ngamungkinkeun urang pikeun ngembangkeun kaahlian dina pertimbangan umum kayaning adhesives, beungkeutan, optimasi kinerja sarta desain manufacturability.

Kami tiasa nyayogikeun konsultasi sareng jasa pikeun sagala operasi pagawean anu diperyogikeun pikeun solusi magnet.


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét