Kapasitas R&D

Urang ngaharepkeun nyadiakeun konsumén urang rojongan positif jeung maju-pilari jeung produk kalapa kalawan prospek ngembangkeun sarta inovasi, ku kituna urang bakal ngawula ka pasar ayeuna hadé tur ningkatkeun kaunggulan kalapa urang.Kami ngarepkeun ngamajukeun pamekaran sareng kamekaran urang sorangan ngaliwatan inovasi téknologi sareng ngahontal penetrasi pasar énggal.Numutkeun kana pamekaran sareng strategi kapamimpinan kami dina magnet permanén sareng rakitan sareng aplikasi magnét, perusahaan kedah ngembangkeun téknologi terobosan unik pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu nangtang.

Pikeun nyumponan tungtutan ieu, departemén R&D kami, dipingpin ku lulugu insinyur anu berpengalaman pisan, ngadamel unggal usaha pikeun ngamangpaatkeun sumber pangalaman sareng kaahlian téknis anu aya dina Honsen Magnetics, bari ngajaga kontak jangka panjang sareng konsumén urang sareng ningali ka hareup. pikeun ngantisipasi kamajuan téhnologis jeung pasar munculna.Unggal proyék gaduh tim R&D mandiri pikeun ngawas portopolio proyék panalungtikan anu lumangsung di tingkat lokal sareng global.

1
2
5
6
3
7
8

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét