Industri & Aplikasi

Aplikasi Industrial of Neodymium Magnét

Bahan magnet permanén Nd-Fe-B mangrupikeun wawakil bahan magnet permanén bumi jarang.Béda ku prosés produksi anu béda, éta tiasa dibagi kana sintering sareng jinis beungkeutan.The sintered Nd-Fe-B bahan magnet permanén disiapkeun ku prosés metallurgy bubuk.Bahan pra-sintered dijieun kana bubuk mikro, dipencet kana billet, lajeng sintered.Cai mibanda ciri produk énergi magnét tinggi, coercivity tinggi na suhu kerja tinggi, The aplikasi industri baja magnét NdFeB utamana kaasup motor, generator, jsb.

Ayeuna,-kinerja tinggi NdFeB bahan magnet permanén utamana dipaké dina widang énergi anyar, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan.Industri aplikasi baja magnét NdFeB kaasup generasi kakuatan angin, kandaraan énergi anyar jeung suku cadang mobil, AC konversi frékuénsi hemat energi, lift nyimpen-énergi, robot jeung manufaktur calakan.

xny
flfd

Bahan magnet permanén Nd-Fe-B mangrupikeun wawakil bahan magnet permanén bumi jarang.Béda ku prosés produksi anu béda, éta tiasa dibagi kana sintering sareng jinis beungkeutan.The sintered Nd-Fe-B bahan magnet permanén disiapkeun ku prosés metallurgy bubuk.Bahan pra-sintered dijieun kana bubuk mikro, dipencet kana billet, lajeng sintered.Cai mibanda ciri produk énergi magnét tinggi, coercivity tinggi na suhu kerja tinggi, The aplikasi industri baja magnét NdFeB utamana kaasup motor, generator, jsb.

Ayeuna,-kinerja tinggi NdFeB bahan magnet permanén utamana dipaké dina widang énergi anyar, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan.Industri aplikasi baja magnét NdFeB kaasup generasi kakuatan angin, kandaraan énergi anyar jeung suku cadang mobil, AC konversi frékuénsi hemat energi, lift nyimpen-énergi, robot jeung manufaktur calakan.

Téknologi inti magnet NdFeB utamana reflected dina prosés manufaktur, nu husus reflected dina uniformity, konsistensi, kualitas processing jeung kualitas palapis produk na.Salaku bahan magnet permanén bumi jarang generasi katilu, Nd-Fe-B gaduh rasio harga kinerja anu luhur.Hal ieu loba dipaké dina énergi, transportasi, mesin, perlakuan médis, éta, panerapan rumah tangga jeung industri lianna.Utamana jeung ngembangkeun ékonomi pangaweruh digambarkeun ku téhnologi informasi, éta geus dibawa pamakéan anyar pikeun NdFeB bumi industri baja super magnét sarta bahan fungsional lianna, nu geus dibawa prospek pasar lega pikeun industri NdFeB.

yljx
dsaq

Magnét aya dimana-mana - sareng seueur tempat anu anjeun moal sadar.Nalika anjeun neuteup sabudeureun di dunya konsumen jeung bisnis, magnet kapanggih salaku nyekel alat, closures, latches, atawa katuhu di hareup anjeun salaku signage.Tanda-tanda di luhur anjeun di toko atanapi antrian di kasir sering dicekel ku magnet fléksibel atanapi majelis saluran magnét.Dompet sareng wadah telepon sélulér sababaraha kali gaduh magnet neodymium (magnét bumi jarang) salaku panutupanana.Tangtosna sadaya motor listrik gaduh magnet ogé!

Panginten déskripsi dina bagian ieu bakal mere ilham anjeun pikeun nyiptakeun aplikasi anyar dina industri anyar.

Aplikasi Utama

-Magnét Hard Drive Komputer
-Mikropon
- Headphone
- Gigi palsu
-Speaker
-Gandeng Pompa Magnét
- Panto nyekel
- Gantung Magnét
-Motor & Pompa (misalna mesin cuci, bor, mixer dahareun, pembersih vakum, pengering tangan, alat médis, motor servo, motor mikro, motor geter, VCM, CD DVD-ROM)
-Generator (contona turbin angin, Daya Gelombang, Generator Turbo, jsb)
-Sénsor
-Orthopedic
-Halbach Arrays
- Perhiasan
-Palayanan Kaséhatan
-MRI sareng aplikasi NMR
-Separators magnét
-TWT (Tabung Gelombang Transversal)
- Bantalan magnét
-Aparatur Angkat
-Limpet Pot Magnét
- Motor ngamimitian
- Sistem ABS
-Fans Eddy Ayeuna
-Rem
- Alternator
- Méter (méter énergi listrik, meter cai)
- Clamps Magnét
- Levitation magnét
-Electro-akustik pick-up
- Saklar
- Relays
-Majelis Kateter sareng komponenana
-Tips Kateter

-Komponén bedah jeung alat minimally invasif
- Majelis endoskopik
- Hard disk drive
-Motor listrik dina alat tanpa kabel
-Pengikat
- Panampi
- Alarm
-Sora panggung
- Sora mobil
-Mekanisme Magnet Permanén vakum Circuit breaker
-Magnét Ngayakeun Relay
- Reed
- bango magnét
-Mesin magnét
-Instrumén Résonansi Magnétik Nuklir
- Magnét résonansi Imaging
- Parabot Médis
-Produk Perawatan Kaséhatan Terapi Magnét
-Magnetization Énergi Saver
-Magnetized Wax Korosi Inhibitor
- Pipa Descaling Alat
- Fixture Magnét
-Mesin Mahjong otomatis
- Konci magnét
-Rakit Bungkusan Hadiah
- Magnotherapy
- Parabot Audio
-Ngangkat Beban ageung
- Ngalayang
-Business mintonkeun sarta Signage
-Do-It-Yourself Projects
- Imah sareng Hiasan Tembok
-Alat tulis jeung Usaha Supplies
- Hobi

Magnét Mobil

Servo Motor Magnét

Angin Power Generation Magnét

Éfisién Motor Magnét

Parabot Rumah Tangga Magnét

Lift traction Mesin Magnét

Magnét Electroacoustic

Magnét MRI & NMR


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét