Majelis magnét

Naon ari Majelis Magnét?

Majelis Magnét nyaéta magnét permanén anu kabeungkeut ku magnét permanén sanés atanapi bahan pamawa anu béda.

The positioning of magnet kalawan precision ekstrim jeung gaya kacida luhurna pakait sareng volume badag bagian magnetized, ngajadikeun assembling tina rakitan magnet tugas nangtang.Pikeun prosés ieu kami nerapkeun pangalaman éksténsif kami dina rarancang jeung konstruksi parabot assembly jeung pangaweruh kami-kumaha dina Pilihan prosés beungkeutan cocog.

Aplikasi Biasa tina Majelis Magnét

-Rotors pikeun mobil olahraga high-end
-Rotors pikeun aplikasi aviation
-Otomotif
- Aplikasi ilmiah (wigglers, sistem pandu balok sareng undulators)
-Pesawat sareng aplikasi angkasa

-Rotor rpm tinggi pikeun motor atanapi generator
- Majelis ageung, leutik pisan, sareng rumit
- Majelis anu pas pisan
-Majelis Magnetik pikeun kahirupan sapopoe

Magnét ngaropéa & Majelis Magnét

Honsen Magnetics nyayogikeun solusi magnét konsumén pikeun produk sareng aplikasina.Urang ogé ngarancang ngahasilkeun rakitan magnét lengkep sareng komponenana kalawan ngasupkeun magnet jeung non-magnét panawaran atawa perumahan.Ti magnet pot basajan ka motor kompléks, turbin angin atawa sub-assembly parabot audio urang tiasa ngadamel sagala proyék magnet industri atawa komérsial.

Naha urang nganggo Magnét Neodymium?

Pamakéan magnét neodymium dina éléktronika téknologi luhur populer pisan kusabab kakuatan magnét anu luhur sareng kinerja khusus.

-Magnét Neodymium boga kapadetan énergi magnét sadia pangluhurna, kalawan nilai BHmax 30 MGOe ka 52 MGOe.
-Neodymium Magnét ogé katelah Neo, NdFeB magnet, Neodymium Beusi Boron atanapi Sintered Neodymium, anu neneng sadia komersil magnet permanen bumi jarang.Magnet ieu nawiskeun produk énergi anu paling luhur sareng sayogi diproduksi dina rupa-rupa bentuk, ukuran sareng sasmita kalebet GBD.Magnét tiasa dilapis ku palapis anu béda pikeun ngajagi tina korosi.Magnét neo bisa kapanggih dina rupa-rupa aplikasi kaasup motor kinerja tinggi, motor DC brushless, separation magnét, Imaging résonansi magnét, sensor jeung spiker.

Kami khusus ngadamel magnét kana rupa-rupa bentuk sareng konfigurasi, sareng kalayan fitur khusus pikeun nyumponan syarat aplikasi sareng kinerja anjeun kalebet:
- Rectangles, busur, cakram, cingcin, atawa wangun kompléks.
- Orientasi magnét kana sudut anu anjeun pikahoyong.
- palapis husus
-Sasmita béda (N/M/H/UH/EH/AH, rating ti 80 ℃ nepi ka 230 ℃)
-Data sakumaha diperlukeun (inspeksi dimensi & magnét, traceability bahan)

Pot Magnét

Saluran Magnét

Magnét Laminated

Halbach Array Magnét

Rotors magnét

Couplings magnét

Linear Motor Magnét

Bagéan Motor Magnét

Karét coated Magnét

Parabot magnét

Rod magnét

Magnét Sapi


Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét