Couplings magnét

Couplings magnét

  • Couplings Magnét permanén pikeun Pompa Drive & mixers magnét

    Couplings Magnét permanén pikeun Pompa Drive & mixers magnét

    Gandeng magnét nyaéta gandeng non-kontak anu ngagunakeun médan magnét pikeun mindahkeun torsi, gaya atawa gerak ti hiji anggota puteran ka nu sejen.Mindahkeun lumangsung ngaliwatan panghalang ngawadahan non-magnét tanpa sambungan fisik.Kopling nyaéta pasangan cakram atanapi rotor anu dipasangkeun sareng magnet.

  • Majelis Motor Magnét sareng Magnét Permanén

    Majelis Motor Magnét sareng Magnét Permanén

    Motor magnet permanen umumna bisa digolongkeun kana motor arus bolak-balik magnet permanen (PMAC) jeung motor arus langsung magnet permanen (PMDC) nurutkeun bentuk ayeuna.Motor PMDC sareng motor PMAC tiasa dibagi deui kana sikat / motor brushless sareng motor asynchronous / sinkron, masing-masing.Éksitasi magnet permanén tiasa sacara signifikan ngirangan konsumsi kakuatan sareng nguatkeun kinerja motor.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét