Warta Industri

Warta Industri

  • Naon Neodymium Magnét

    Naon Neodymium Magnét

    Magnét Neodymium (Nd-Fe-B) nyaéta magnet bumi jarang umum anu diwangun ku neodymium (Nd), beusi (Fe), boron (B), sareng logam transisi.Aranjeunna gaduh kinerja anu langkung saé dina aplikasi kusabab médan magnét anu kuat, nyaéta 1.4 teslas (T), hiji unit magnét ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina Magnét

    Aplikasi tina Magnét

    Aplikasi Magnét Magnét digunakeun dina sababaraha cara dina kaayaan anu béda-béda sareng pikeun tujuan anu béda.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda-béda sareng tiasa rupa-rupa ti anu alit dugi ka raksasa anu ageung pisan sapertos struktur komputer anu kami anggo dina kahirupan sapopoe ngandung magnet.M...
    Maca deui
  • Jenis Magnét

    Jenis Magnét

    Jenis béda tina magnet ngawengku: Alnico Magnets Alnico magnet aya dina matak, sintered, sarta versi kabeungkeut.Anu paling umum nyaéta tuang magnet alnico.Aranjeunna grup pohara krusial tina alloy magnét permanén.Magnét alnico ngandung Ni, A1, ...
    Maca deui
  • Bubuka Magnét

    Bubuka Magnét

    Naon ari Magnét?Magnét mangrupikeun bahan anu masihan kakuatan anu jelas dina éta tanpa kontak fisik sareng bahan sanés.Gaya ieu disebut magnetisme.Gaya magnét tiasa narik atanapi ngusir.Bahan anu paling dipikanyaho ngandung sababaraha gaya magnét, tapi gaya magnét ...
    Maca deui
  • Motor Synchronous Magnet Permanén, komponén konci Kendaraan Énergi Anyar, gaduh sumber daya domestik anu seueur sareng kauntungan anu ageung.

    Motor Synchronous Magnet Permanén, komponén konci Kendaraan Énergi Anyar, gaduh sumber daya domestik anu seueur sareng kauntungan anu ageung.

    Alatan sipat fisik alus teuing, sipat kimia alus teuing jeung sipat prosés alus, bahan magnét anu loba dipaké dina bagian precision otomotif, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi bagian otomotif.bahan magnét mangrupa bahan inti tina motor nyetir of ener anyar ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara sirkuit magnét magnet kuat sareng ciri fisik sirkuit?

    Naon bédana antara sirkuit magnét magnet kuat sareng ciri fisik sirkuit?

    Beda utama antara sipat fisik sirkuit magnét jeung sirkuit listrik nyaéta kieu: (1) Aya bahan conductive alus di alam, sarta aya ogé bahan anu insulating kana arus.Contona, résistivitas tambaga nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon faktor anu mangaruhan prop magnét

    Naon faktor anu mangaruhan prop magnét

    Suhu mangrupikeun salah sahiji faktor anu langkung penting anu menyakiti magnet anu kuat, dina suhu tetep naékkeun ciri-ciri magnet anu kuat sareng magnetisme kamungkinan janten langkung lemah sareng langkung lemah, anu nyababkeun médan magnét magnet anu kuat nyaéta r ...
    Maca deui
  • Naon lapisan plating umum magnet NdFeB?

    Naon lapisan plating umum magnet NdFeB?

    solusi plating magnet NdFeB penting pikeun ngajawab lingkungan kantor has magnet.Contona: motor magnet, beusi éléktromagnétik remover inti lingkungan kantor leuwih beueus, sahingga kudu permukaan plating solusi.Ayeuna, anu penting plating husus ...
    Maca deui
  • Pamilihan magnet anu kuat ngagaduhan kaahlian perhatian éta

    Pamilihan magnet anu kuat ngagaduhan kaahlian perhatian éta

    Magnet kuat ayeuna dianggo dina rupa-rupa aplikasi dina ampir unggal industri.Aya industri éléktronik, industri penerbangan, industri médis jeung saterusna.Jadi kumaha carana nangtoskeun alus jeung goréng magnet NdFeB lamun meuli NdFeB magnet kuat?Ieu mangrupikeun masalah anu ...
    Maca deui
  • Salah sahiji prosés produksi magnet NdFeB: lebur

    Salah sahiji prosés produksi magnet NdFeB: lebur

    Salah sahiji prosés produksi magnet NdFeB: smelting.Lebur nyaéta prosés ngahasilkeun magnet NdFeB sintered, tungku lebur ngahasilkeun lambaran flaking alloy, prosésna perlu suhu tungku pikeun ngahontal ngeunaan 1300 derajat sarta lasts opat jam nepi ka rengse ...
    Maca deui

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét