Lain

Lain

  • Naon Neodymium Magnét

    Naon Neodymium Magnét

    Magnét Neodymium (Nd-Fe-B) nyaéta magnet bumi jarang umum anu diwangun ku neodymium (Nd), beusi (Fe), boron (B), sareng logam transisi.Aranjeunna gaduh kinerja anu langkung saé dina aplikasi kusabab médan magnét anu kuat, nyaéta 1.4 teslas (T), hiji unit magnét ...
    Maca deui

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét