Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

Ngaran produk: Magnét Ngaran Badge

Bahan: Magnét Neodymium + Plat Baja + Plastik

Dimensi: Standar atanapi ngaropéa

Warna: Standar atanapi ngaropéa

Wangun: Rectangular, buleud atanapi ngaropéa

 

Badge Ngaran Magnetik milik tipe badge anyar.Lencana Ngaran Magnét ngagunakeun prinsip magnét pikeun ngahindarkeun baju ngarusak sareng merangsang kulit nalika nganggo produk lencana biasa.Éta dibenerkeun dina dua sisi baju ku prinsip daya tarik sabalikna atanapi blok magnét, anu teguh sareng aman.Ngaliwatan ngagantian gancang tina labél, umur jasa produk ieu greatly ngalegaan.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Badge Magnet Ihtisar

Lencana ngaran Magnétik ogé katelah Magnét Lencana, Panyekel Lencana Magnét, Tag Ngaran Magnét, Lencana Magnét, Panyekel Lencana Magnétik.

 

Magnét badge dirancang pikeun nyegah liang, cimata atanapi karusakan anu sanés dina lawon sareng bakal ngajaga lencana dina hiji tempat sepanjang waktos.Kalayan tonggong napel, kantun nempelkeun magnet ka tukangeun lencana pikeun aplikasi anu gampang dianggo.Entong nganggo deui klip atanapi pin pikeun nahan lencana nami éta kana baju berharga anjeun.Magnet badge ngaran urang moal ninggalkeun liang, cimata atawa karuksakan séjén kana lawon, sarta gampang ngagunakeun.

 

Magnet neodymium ukuran leutik sareng sedeng asalna dina set 2pcs atanapi set 3pcs sareng nawiskeun kakuatan tarik anu pas pikeun nahan sababaraha ketebalan lawon.Aya rupa-rupa pilihan, ti cakram mandiri ka set magnét napel strip baja.Kantun napelkeun magnet napel ka tukangeun tag nami sareng tempatkeun magnet tarik anu cocog dina jero pakean pikeun lencana nami magnét anu épéktip!

Lencana Ngaran 7
Lencana Ngaran 5

Badges ngaran magnét urang gaduh magnet kakuatan tinggi napel badge.Produk kami bakal ngabantosan ngirangan ngagem kana pakean anjeun sareng langkung gampang diterapkeun.

Beurat lencana ngaran dijieun torek ku ngagunakeun papan plastik kalayan lambar ipis pikeun méré finish Emas atawa Pérak ka tukang.Produk ieu ogé sayogi dina citak warna anu sanés.

Urang teu boga wates warna kana lencana ngaran urang jadi logos warna pinuh diwenangkeun atawa malah latar tukang pinuh.Pikeun mesen atanapi kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal salah sahiji produk kamimangga ngahubungan tim jualan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét