Palapis & Platings

Palapis & Platings

  • Coatings & Platings Pilihan Magnét Permanén

    Coatings & Platings Pilihan Magnét Permanén

    Perlakuan permukaan: Cr3 + Zn, Warna Séng, NiCuNi, Hideung Nikel, Aluminium, Hideung Epoxy, NiCu + Epoxy, Aluminium + Epoxy, Phosphating, Passivation, Au, AG jsb.

    Ketebalan palapis: 5-40μm

    Suhu gawé: ≤250 ℃

    PCT: ≥96-480h

    SST: ≥12-720h

    Mangga wartosan ahli kami pikeun pilihan palapis!

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét