Produk

Produk

  • N35 F5x5x5mm kubus Magnet kalawan NiCuNi palapis

    N35 F5x5x5mm kubus Magnet kalawan NiCuNi palapis

    Wangun: Blok

    Ukuran : 5 x 5 x 5 mm

    Bahan: NdFeB Magnét
    Kelas: N35
    Suhu Gawé Maks: 80°C/176°F
    kasabaran: 0.01-0.1mm
    Plating: nikel + tambaga + Nikel Triple Lapisan Plated
    Paket: Salaku per pamundut anjeun
  • N42SH F60x10.53 × 4.0mm Neodymium Blok Magnet

    N42SH F60x10.53 × 4.0mm Neodymium Blok Magnet

    Magnet bar, magnet kubus sareng magnet blok mangrupikeun bentuk magnet anu paling umum dina pamasangan sapopoé sareng aplikasi tetep.Aranjeunna mibanda permukaan datar sampurna dina sudut katuhu (90 °).Magnét ieu bentukna pasagi, kubus atanapi rectangular sareng seueur dianggo dina aplikasi nyepeng sareng dipasang, sareng tiasa digabungkeun sareng hardware sanés (sapertos saluran) pikeun ningkatkeun kakuatan nahanana.

    Kata Kunci: Magnét Bar, Magnét Kubus, Magnét Blok, Magnét Rectangular

    Kelas: N42SH atanapi ngaropéa

    Ukuran: F60 x 10.53 x 4.0 mm

    palapis: NiCuNi atanapi ngaropéa

  • N52 Langka Bumi Permanén Neodymium Beusi Boron kubus Blok Magnet

    N52 Langka Bumi Permanén Neodymium Beusi Boron kubus Blok Magnet

    Kelas: N35-N52 (N, M, H, SH, UH, EH, AH)

    Dimensi: Pikeun ngaropéa

    palapis: Pikeun ngaropéa

    MOQ: 1000 PCS

    Waktos kalungguhan: 7-30days

    Bungkusan: Kotak pelindung busa, kotak jero, teras kana karton ékspor standar

    Angkutan: Samudra, Darat, Udara, ku karéta

    Kodeu HS: 8505111000

  • Kuat Langka Bumi Permanén Neodymium Blok Magnet

    Kuat Langka Bumi Permanén Neodymium Blok Magnet

    Ngaran produk: Neodymium block magnet
    Wangun: Blok
    Aplikasi: Magnét Industri
    Service Processing: motong, Moulding, motong, punching
    Kelas: N35-N52(M, H, SH, UH, EH, AH runtuyan), N35-N52 (MHSH.UH.EH.AH)
    Pangiriman Time: 7-30 poé
    Bahan:magnet Neodymium permanén
    Suhu gawé:-40 ℃ ~ 80 ℃
    ukuran:Ukuran Magnét ngaropéa
  • Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

    Magnét Ngaran Badge Produksi Otomatis

    Ngaran produk: Magnét Ngaran Badge

    Bahan: Magnét Neodymium + Plat Baja + Plastik

    Dimensi: Standar atanapi ngaropéa

    Warna: Standar atanapi ngaropéa

    Wangun: Rectangular, buleud atanapi ngaropéa

     

    Badge Ngaran Magnetik milik tipe badge anyar.Lencana Ngaran Magnét ngagunakeun prinsip magnét pikeun ngahindarkeun baju ngarusak sareng merangsang kulit nalika nganggo produk lencana biasa.Éta dibenerkeun dina dua sisi baju ku prinsip daya tarik sabalikna atanapi blok magnét, anu teguh sareng aman.Ngaliwatan ngagantian gancang tina labél, umur jasa produk ieu greatly ngalegaan.

  • Produsén Magnét Blok Neodymium Permanén N35-N52 F110x74x25mm

    Produsén Magnét Blok Neodymium Permanén N35-N52 F110x74x25mm

    Bahan: Magnét Neodymium

    Wangun: Neodymium Blok Magnet, Big Square Magnet atawa wangun séjén

    Kelas: NdFeB, N35–N52(N, M, H, SH, UH, EH, AH) nurutkeun pamundut anjeun

    Ukuran: 110x74x25 mm atawa ngaropéa

    arah magnétisme: Customzied Sarat husus

    palapis: Epoxy.Hideung Epoxy.Nikel.Silver.jsb

    Sampel sareng Pesenan Percobaan Anu Dibagéakeun!

  • Sintered NdFeB Blok / kubus / Bar Magnet Ihtisar

    Sintered NdFeB Blok / kubus / Bar Magnet Ihtisar

    gambaran: Permanén Blok Magnet, NdFeB Magnet, Langka Bumi Magnet, Neo Magnet

    Kelas: N52, 35M, 38M, 50M, 38H, 45H, 48H, 38SH, 40SH, 42SH, 48SH, 30UH, 33UH, 35UH, 45UH, 30EH, 35EH, 38EH, jsb 

    Aplikasi: EPS, Pompa Motor, Starter Motor, Hateup Motor, ABS sensor, Ignition Coil, Loudspeaker jsb Industrial Motor, Linear Motor, Compressor Motor, turbin angin, Rail Transit Traction Motor jsb.

  • Super Strong Neo Disc Magnét

    Super Strong Neo Disc Magnét

    Magnét Cakram mangrupikeun magnét anu paling umum dianggo dina pasar utama ayeuna pikeun biaya ékonomi sareng serbaguna.Éta dianggo dina seueur aplikasi industri, téknis, komérsial sareng konsumen kusabab kakuatan magnét anu luhur dina bentuk kompak sareng buleud, lebar, permukaan datar kalayan daérah kutub magnét anu ageung.Anjeun bakal nampi solusi ékonomi ti Honsen Magnetics pikeun proyék anjeun, hubungi kami pikeun detil.

  • Neodymium Silinder / bar / Magnét rod

    Neodymium Silinder / bar / Magnét rod

    Ngaran produk: Neodymium Silinder Magnet

    Bahan: Neodymium Beusi Boron

    Diménsi: ngaropéa

    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.

    Arah Magnetization: Salaku per pamundut anjeun

  • Neodymium (Jangka Bumi) Arc / Bagéan Magnet pikeun motor

    Neodymium (Jangka Bumi) Arc / Bagéan Magnet pikeun motor

    Ngaran produk: Neodymium Arc / ruas / Genténg Magnet

    Bahan: Neodymium Beusi Boron

    Diménsi: ngaropéa

    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.

    Arah Magnetization: Salaku per pamundut anjeun

  • Countersunk Magnét

    Countersunk Magnét

    Ngaran produk: Neodymium Magnet kalawan Countersunk / Countersink liang
    Bahan: Magnét Bumi Langka / NdFeB / Boron Beusi Neodymium
    Dimensi: Standar atanapi ngaropéa
    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.
    Wangun: ngaropéa

  • Neodymium Ring Magnét Produsén

    Neodymium Ring Magnét Produsén

    Ngaran produk: Permanén Neodymium Ring Magnet

    Bahan: Magnét Neodymium / Magnét Bumi Langka

    Dimensi: Standar atanapi ngaropéa

    Lapisan: Pérak, Emas, Séng, Nikel, Ni-Cu-Ni.Tambaga jsb.

    Wangun: magnet ring Neodymium atawa ngaropéa

    Arah Magnétisasi: Kandel, Panjang, Axially, Diaméter, Radially, Multipolar

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét