Karét coated Magnét

Karét coated Magnét

  • Magnét dilapis karét sareng Countersunk & Benang

    Magnét dilapis karét sareng Countersunk & Benang

    Karét coated magnet nyaéta pikeun mungkus lapisan karét dina beungeut luar magnet, nu biasana dibungkus ku magnet NdFeB sintered jero, magnét ngalakonan lambar beusi jeung cangkang karét luar.cangkang karét awét bisa mastikeun teuas, regas tur corrosive magnét pikeun nyegah karuksakan sarta korosi.Éta cocog pikeun aplikasi fiksasi magnét jero ruangan sareng luar, sapertos permukaan kendaraan.

Aplikasi utama

Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét