Neodymium Pot Magnét kalawan Countersunk & Thread

Neodymium Pot Magnét kalawan Countersunk & Thread

Magnet pot mangrupikeun magnet khusus, khususna anu langkung ageung, dianggo di industri salaku magnet industri.Inti magnét tina pot magnét dijieunna tina neodymium sarta sunk dina pot baja guna ngajadikeun leuwih hebat gaya napel magnet.Éta pisan sababna naha maranéhna disebut "pot" magnet.


Rincian produk

Tag produk

Naon Pot Magnét?

Magnet pot mangrupikeun magnet khusus, khususna anu langkung ageung, dianggo di industri salaku magnet industri.Inti magnét tina pot magnét dijieunna tina neodymium sarta sunk dina pot baja guna ngajadikeun leuwih hebat gaya napel magnet.Éta pisan sababna naha maranéhna disebut "pot" magnet.

xq0
xq02

Cangkang baja mantuan pot magnet ku cara ningkatkeun kakuatan nahan sarta nyadiakeun magnet kalawan kakuatan jeung stabilitas ditambahkeun.

Magnét pot sering dianggo salaku basa magnét sareng wadah magnét pikeun tanda siling supermarkét ageung.

xq03
xq04

Aya lima bentuk pot magnet: bi-kutub, countersunk, ngaliwatan liang, threaded internal, sarta stud.

Kumaha carana sangkan pot magnet dianggo?

Magnét pot dianggo ku cara ngagantelkeun diri kana bahan ferromagnétik kalayan bantosan médan magnét na, atanapi kana bahan non-ferromagnétik kalayan bantuan fittings (sapertos stud sareng liang benang) dina luhureun cangkang baja na.

xq0
xq02

Cangkang baja dina pot magnet hartina bisa nahan jumlah gede bahan ferromagnetic.Ieu kusabab pot baja ngabalukarkeun gaya magnét dikandung dina cangkang dina beungeut ferromagnetic, sahingga tarikan magnét kuat.

Ieu dibandingkeun sareng magnet tapal kuda atanapi magnet bar dimana garis médan magnét digulung di sabudeureun magnet sareng henteu difokuskeun kana permukaan anu nempelkeun magnet.

xq05
xq06

Kusabab médan magnét konsentrasi dina hiji daérah, magnét moal diidinan narik bahan ferromagnétik dina celah hawa anu ageung.Ieu kusabab garis médan magnét moal manjang kaluar saluareun sisi cangkang.

Gaya tarik magnet pot narik bahan ferromagnétik ka magnet, nahan dina tempatna.Nu leuwih gede gaya tarik magnet pot, beuki bahan eta bisa narik.

xq07

Gaya tarik magnet ditangtukeun ku sababaraha faktor anu béda;contona, kumaha magnet geus coated jeung karuksakan nu mana wae nu mungkin geus lumangsung dina beungeut magnet.

Ukuran pot magnet

magnet Neodymium bisa dijieun kana wangun béda / ukuran nurutkeun sarat customer.Sapertos pot magnet hook magnet, pot magnet fishing magnet, pot magnet karét coated magnet, pot magnet pin magnet, kantor magnét, pot magnet lift magnét, pot magnet parabot magnét, jsb Urang boga ukuran baku kami pot magnet sarta tangtu urang 'Re ogé bisa custom pot magnet nurutkeun requests husus Anjeun.NdFeB pot magnét anu buleud / block magnet neodymium kalawan komponén cangkang beusi.Ukuran jeung gaya magnét sadaya magnet tank neodymium bisa ngaropéa nurutkeun pamundut anjeun.Contact us pikeun magnet pot Anjeun.

Pikeun naon pot magnet dipaké?

xq03

Aya seueur cara pikeun ngagunakeun magnet pot.Pikeun ngagambarkeun aplikasina, ieu sababaraha conto:

Kelengkapan lampu magnét
Magnét pot stud internal tiasa dianggo salaku bagian tina pas lampu pikeun lampu handap magnét.Magnét napel dina tungtung lampu pikeun nahan kana logam dina siling.

Tanda-tanda paméran
Magnét pot countersunk bisa dipaké pikeun ngagantelkeun tanda tampilan paméran ka stand pikeun tujuan pamasaran, misalna dina acara dagang.

xq08
xq09

Panyekel
Magnét pot benang internal sareng aksésori hook tambahan tiasa dianggo pikeun ngagantung barang sapertos cangkir ka panto kulkas.

Basa magnét

Magnet pot threaded internal jero bisa dipaké salaku basa magnét pikeun gauges misalna hiji panangan gauging diartikulasikan.Panangan gauging articulated dipaké pikeun persis posisi objék dina métrologi (élmu pangukuran).

xq036
xq037

Panto eureun

Magnét pot stup threaded internal bisa dipaké salaku panto eureun ngajaga panto tina nutup kabeh jalan ka témbok ku nahan eta muka.

Tow lampu

Ngaliwatan liang pot magnet bisa napel handap lampu ngerek pikeun ngaktipkeun pamaké pikeun ngagantelkeun lampu ngerek ka mobil pikeun ngingetkeun pamaké jalan séjén yén mobil maranéhanana geus direcah.

xq038
xq039

Jigs

Magnét pot bi-kutub tiasa dianggo salaku jig.Jig mangrupikeun alat anu didamel khusus pikeun ngontrol gerakan alat anu sanés.Magnét pot dua kutub dipasang atanapi dipasang dina tempatna dina jig pikeun ngabantosan bahan non-ferromagnétik, sapertos sapotong kai, kana permukaan ferromagnétik nalika dibor.

Kacindekan:

- Konsumsi hirup: pakean, kantong, kotak kulit, cangkir, sarung tangan, perhiasan, bantal, tank lauk, pigura poto, arloji;
- Produk éléktronik: keyboard, roko éléktronik, tampilan, pinggel pinter, komputer, handphone, sensor, GPS locator, Bluetooth, kaméra, audio, LED;
- Imah basis: Konci, méja, korsi, lomari, ranjang, curtain, jandéla, péso, lampu, hook, siling;
- Alat-alat mékanis & otomatisasi: motor, kendaraan udara tanpa awak, lift, pangawas kaamanan, mesin pencuci piring, bango magnét, saringan magnét.

Kalawan Countersunk liang

Kalawan liang bore

Kalawan Thread éksternal

Kalawan Screwed Bush

Kalayan Thread métrik internal

Tanpa liang

Kalawan Swivel Hook

Kalawan Carabiner

Pushpins magnét

Magnét pracetak


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Produsén Magnét Permanén sareng Majelis Magnét